Coaching

Het is niet altijd nodig je hele levensverhaal uit de doeken te doen...

Coaching

Je hebt een doel voor ogen, wil een gewoonte veranderen of zit in een situatie waar je vanaf wil, maar het lukt niet om zelfstandig deze veranderingen aan te brengen of vast te houden. Dan kan een mentale coach jou helpen.

Mentale coaching

Het voordeel van (mentale) coaching is dat je zowel voor korte trajecten bij enkelvoudige vragen als voor langere trajecten met complexere vraagstukken bij ons terecht kan. We combineren psychologische invalshoeken met praktische ondersteuning.

Kortom, een coach helpt je om zaken op een rijtje te zetten en jouw gedachten om te zetten naar concrete acties die je verder helpen. Een sparringspartner die jou helpt stappen te maken in je leven waar je misschien al heel lang tegenaan hikt, of al jaren van droomt!

Voorbeelden van coachingstrajecten bij MC2:

– Hoe word ik een betere manager, met meer oog voor mijn personeel?
– Ik ben op zoek naar meer diepgang en zingeving in mijn leven.
– Ik wil werken aan mijn zelfvertrouwen.
– Ik ben op zoek naar een betere balans in mijn werk en privé.
– Mijn zaak blijft maar groeien, ik verlies het overzicht. Hoe krijg ik weer structuur?

Ok, en nu?

Coachingstrajecten zijn maatwerk. Misschien wil je een bepaald struikelblok in je leven gaan aanpakken en zoek je iemand die met jou een plan maakt hiervoor. Samen maken we een inschatting hoeveel tijd we nodig denken te hebben. Maar voor het zelfde geld zoek je iemand bij wie je maandelijks terecht kan. Iemand die je helpt structuur aan te brengen.
De frequentie, de duur en het doel van de sessies verschilt per persoon en per vraag. Aan de hand van je vraag maken we een plan en werken we een traject uit.

Maak een afspraak voor het Inloopspreekuur. En kijk wat onze coach voor jou kan betekenen.

© copyright 2020 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring