Coaching

Het is niet altijd nodig je hele levensverhaal uit de doeken te doen...

Coaching

Coachingstrajecten zijn maatwerk. Wanneer je een bepaald doel voor ogen hebt, een gewoonte wil veranderen of in een situatie zit waar je vanaf wil kan een mentale coach jou helpen om zelfstandig veranderingen aan te brengen en deze vast te houden. De frequentie, de duur en het doel van de sessies verschilt per persoon. Aan de hand van je vraag maken we een plan en werken we een traject uit.

Mentale coaching

Het voordeel van (mentale) coaching is dat je zowel voor korte trajecten bij enkelvoudige vragen als voor langere trajecten met complexere vraagstukken bij ons terecht kan. We combineren psychologische invalshoeken met praktische ondersteuning.

Coaching helpt je om zaken op een rijtje te zetten en jouw gedachten om te zetten naar concrete acties. Een sparringspartner die jou helpt stappen te maken in je leven waar je misschien al jaren van droomt!

Voorbeelden van coachingstrajecten bij MC2:

– Hoe word ik een betere manager met meer oog voor mijn personeel?                                                                                                                                   – Ik ben op zoek naar een betere balans in mijn werk en privé.
– Mijn zaak blijft maar groeien en ik verlies het overzicht. Hoe krijg ik weer structuur?
– Ik ben op zoek naar meer diepgang en zingeving in mijn leven.
– Ik wil werken aan mijn zelfvertrouwen.

© copyright 2024 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring