Multidisciplinair Programma

Wat is een MDP en op wie is het gericht?

Multidisciplinair Programma

Voor complexe, chronische klachtbeelden van mentale, fysieke en emotionele aard heeft MC2 een vijftal multidisciplinaire trajecten (Preventief – Flexibel – Basis – Regulier – Intensief). Afhankelijk van de ernst van de klachten, die in kaart worden gebracht middels een persoonlijke Intake Arbeid & Gezondheid (Intake AG), wordt bepaald welk traject het meest passend voor je is. Dit zijn allen cliënt specifieke trajecten, die aan de hand van de klachten en de behoeften van de cliënt ingevuld worden.

 

Je wordt, individueel of in groepsverband, bewust gemaakt van oorzaken van de klachten en in beweging gebracht om (indien nodig) gedragspatronen aan te passen, zodat je zowel fysiek als mentaal weer ‘goed in je vel’ komt te zitten. Verder is het stapsgewijs verbeteren van de algehele lichamelijke en geestelijke conditie een belangrijk onderdeel van het traject.

Duurzaam herstel in gezondheid staat voorop (wij leren je geen trucjes die alleen op korte termijn helpen) en dit wordt vervolgens, indien van toepassing, doorgetrokken richting arbeidsre-integratie. Nazorg is daarom ook een belangrijk onderdeel van ieder traject waarmee wij je ondersteunen, wanneer de frequentie in begeleiding afneemt, om nieuwe gezonde patronen vast te houden.

Met de informatie die we hebben, clientgericht en vraaggericht werken. Flexibel / in samenspraak een programma opzetten waarin wij denken wat goed is voor de client.

© copyright 2020 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring