Psycholoog Tilburg

Ik ben toch niet gek? Ik ga niet naar een psycholoog!

MC2 Eerstelijns psycholoog Tilburg

Als je dit leest, zit je misschien niet zo lekker in je vel. Je weet niet goed wat er met je aan de hand is. Of je weet het prima, maar je komt er alleen even niet uit. Een psycholoog van MC2 Tilburg kan je hierbij helpen.

Lichaam en geest

Er zijn een groot aantal klachten/klachtbeelden/symptomen die te maken hebben met de psyche. Sterker nog: wij van MC2 zijn van mening dat alles rondom gezondheid te maken heeft met de psyche. Of het nu gaat om dat wat je weet over je eigen klachtbeeld, hoe je erover denkt, wat je ermee doet, maar ook hoe de klachten zich uiten bij je, heeft te maken met psychologie. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van je knie is het weliswaar niet zo dat de last blijft bestaan wanneer je deze niet op “denk”-niveau aanpakt, maar het inzetten van je denken heeft wel invloed. Je denken maakt onderdeel uit van je totale gezondheid en maakt jou als persoon uniek met hoe jij omgaat met bepaalde problematiek.

Psychische klachten kunnen lichamelijke klachten veroorzaken. Hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid en spanningsklachten zijn hier voorbeelden van. Andersom krijgen mensen soms psychische klachten door lichamelijke klachten. Zo kunnen chronische pijnklachten psychisch heel zwaar zijn.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is waar wij samen met jou naartoe willen werken.

Psychologie bij MC2 betekent:

  • ERVAREN THERAPEUTEN
  • VRIJBLIJVEND INLOOPSPREEKUUR
  • KORTE WACHTTIJDEN
  • ZORG OP MAAT / CLIËNTGERICHT EN VRAAGGESTUURD

Past een psycholoog van MC2 Tilburg bij jou? Maak kennis tijdens ons Inloopspreekuur:

Het inloopspreekuur (ISU) is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over lichamelijke en/of mentale klachten en hiervoor (actief) op zoek is naar een gepaste oplossing. Onze psycholoog, coach en fysiotherapeut kunnen individueel of juist samen, de klachten analyseren en na een screening een passend en gericht advies geven. Als blijkt dat wij iets voor je kunnen betekenen, kan er indien gewenst direct een afspraak gemaakt worden voor een vervolg. Dit zal, met jouw toestemming, gebeuren met een terugkoppeling naar en/of in samenspraak met de huisarts. Op die manier blijft de hulpvraag, het advies en de begeleiding transparant en kunnen we je de beste zorg bieden. Het inloopspreekuur is een gratis en geheel vrijblijvende service van MC2.

* Inloopspreekuur: wij zien je graag! Echter zijn wij vanwege drukte op de praktijk genoodzaakt om de inloopspreekuren op afspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Contractvrije praktijk

MC2 is een contractvrije praktijk. Dat wil zeggen dat wij geen contracten hebben met zorgverzekeraars. Een bewuste keuze, die ons in staat stelt de zorg te leveren die we willen leveren en nagenoeg geen wachtlijsten hebben. Zorgverzekeraars vergoeden bij een ongecontracteerde praktijk een percentage van de factuur (gemiddeld 70-80 %).
Omdat dit verschilt per zorgverzekeraar en polis, adviseren wij van tevoren contact op te nemen met je zorgverzekeraar en dit goed door te nemen. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

In ons cliëntenportaal is meer terug te lezen over wat dit inhoudt voor jou als cliënt.

© copyright 2024 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring