Bedrijfsarts

Een belangrijke schakel in de Multi Disciplinaire aanpak

De bedrijfsarts en het MDP

Zowel de psychologen, coaches en oefentherapeut staan klaar voor cliënten met uiteenlopende arbeid gerelateerde klachtbeelden, onder andere op verwijzing van de bedrijfsarts. De “enkelvoudige” problematiek, zoals rugklachten, nekklachten, angsten wordt monodisciplinair behandeld/begeleid maar… Chronisch, complex en onbegrepen? Voor ons een uitdaging!

Multidisciplinaire zorg

Ons team is namelijk vooral gespecialiseerd in het verlenen van multidisciplinaire zorg voor de zogenaamde Onverklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK). Cliënten met psychosomatische, chronische en/of complexe klachtbeelden zijn bij MC2 aan het juiste adres. Vaak is het zo dat ziekteverzuim een veel voorkomend aspect is bij deze klachtbeelden. Vandaar dat mensen ook voor arbeids-gerelateerde zorg naar ons verwezen kunnen worden.

Samenwerking

Wanneer je een cliënt treft die een complexer klachtbeeld heeft, zoals bijvoorbeeld burn-out achtige klachten, chronische pijnklachten of vermoeidheidsklachten, staan wij graag voor jou als bedrijfsarts, jouw cliënt en ook de werkgever klaar. De samenwerking tussen MC2 en de bedrijfsarts is erg belangrijk voor het herstel in gezondheid en duurzame re-integratie. Vandaar dat onderling overleg (zelfs op beroepsethische wijze met de werkgever) hoog in het vaandel staat bij MC2.

Benieuwd naar wat MC2 zowel curatief als preventief kan inzetten?

© copyright 2020 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring