Bedrijfsarts

Een belangrijke schakel in de multidisciplinaire aanpak

De bedrijfsarts en het MDP

Zowel de psychologen, coaches en fysiotherapeut staan klaar voor cliënten met uiteenlopende arbeidsgerelateerde klachtbeelden, onder andere op verwijzing van de bedrijfsarts. De “enkelvoudige” problematiek zoals rug- en nekklachten of angsten worden monodisciplinair behandeld en begeleid. Echter chronische, complexe en onbegrepen klachten? Voor ons een uitdaging!

Multidisciplinaire zorg

Ons team is voornamelijk gespecialiseerd in het verlenen van multidisciplinaire zorg voor de zogenaamde Onverklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK). Cliënten met psychosomatische, chronische en/of complexe klachtbeelden zijn bij MC2 aan het juiste adres. Vaak is het zo dat ziekteverzuim een veel voorkomend aspect is bij deze klachtbeelden. Vandaar dat mensen ook voor arbeidsgerelateerde zorg naar ons verwezen kunnen worden.

Samenwerking

Wanneer je een cliënt treft die een complexer klachtbeeld heeft, zoals burn-out achtige klachten, chronische pijnklachten of vermoeidheidsklachten, staan wij graag voor jou als bedrijfsarts, jouw cliënt en ook de werkgever klaar. De samenwerking tussen MC2 en de bedrijfsarts is erg belangrijk voor het herstel in gezondheid en duurzame re-integratie. Vandaar dat onderling overleg (natuurlijk op beroepsethische wijze met de werkgever) hoog in het vaandel staat bij MC2.

Benieuwd naar wat MC2 zowel curatief als preventief in kan zetten?

© copyright 2024 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring