De werknemer in het MDP

Ik wil graag weer aan het werk, maar wel verantwoord

De werknemers en het MDP

Niet alléén het terugkeren naar werk is belangrijk; maar de combinatie tussen de kwaliteit van leven met daarbij plezier in werk als essentieel component. Daaraan gekoppeld is niet alléén de snelheid van weer aan het werk, maar vooral duurzame uitstroom. Wat heb je er immers aan wanneer je 2 weken na je terugkeer nog steeds klachten ervaart of deze weer terug komen?

Of het nu gaat om een rugblessure, burn-out gerelateerde klachten, enkelvoudige of complexe klachtbeelden; bij MC2 ben je aan het juiste adres voor zowel mono- als multidisciplinaire behandelingen. Onze specialisaties, kennis en kunde zorgen ervoor dat je herstelproces verantwoord, efficiënt en optimaal verloopt met een resultaat waar jíj in de eerste plaats tevreden mee bent.

MC2 is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van cliënten met arbeid gerelateerde én arbeidsrelevante klachten. Arbeid gerelateerde klachten zijn klachten waarvan de oorzaak deels of geheel ligt in het werk. Arbeidsrelevante klachten zijn klachten die niet veroorzaakt zijn door werk, maar wel een nadelige invloed op het werk hebben.

Neem gerust contact met ons op wanneer je meer informatie zou willen, óók wat betreft financieringsmogelijkheden. Wij zetten alles op alles voor jouw gezondheid.

MC2 streeft altijd naar een nauwe samenwerking met intensief overleg tussen bedrijfsarts, huisarts, werkgever en andere betrokkenen die belangrijk zijn voor jouw herstel.

© copyright 2024 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring