De werknemer in het MDP

Ik wil graag weer aan het werk, maar wel verantwoord

De werknemers en het MDP

Niet alléén het terugkeren naar werk is belangrijk; maar juist de kwaliteit van leven, met daarin plezier in werk als essentieel component. Daaraan gekoppeld: niet alléén snel weer aan het werk, maar vooral duurzaam. Wat heb je eraan als je na 2 weken weer aan het werk bent en je klachten zijn nog niet over of komen weer terug?

Een rugblessure, burn-out achtige klachten, enkelvoudige of complexe klachtbeelden, bij MC2 ben je aan het juiste adres voor monodisciplinaire of multidisciplinaire behandelingen. Onze specialisaties, kennis en kunde zorgen ervoor dat je herstelproces verantwoord, efficiënt en optimaal verloopt met een resultaat waar jij in de eerste plaats tevreden mee bent.

MC2 is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van cliënten met arbeid gerelateerde én arbeidsrelevante klachten. Arbeid gerelateerde klachten zijn klachten waarvan de oorzaak deels of geheel ligt in het werk. Arbeidsrelevante klachten zijn klachten die niet veroorzaakt zijn door werk, maar wel een nadelige invloed op het werk hebben.

Informeer eens bij MC2, ook voor wat betreft financieringsmogelijkheden. Je zult verrast zijn door de mogelijkheden en onze bereidheid om alles op alles te zetten voor jouw gezondheid.

MC2 streeft altijd naar een nauwe samenwerking met intensief overleg, met bedrijfsarts, huisarts, werkgever en andere betrokkenen die belangrijk zijn voor jouw herstel.

© copyright 2020 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring