Over MC2

Een gezonde geest in een gezond lichaam

De totale aanpak van MC2

Door het inzetten van mono- en multidisciplinaire zorg krijgen we de oorzaak van de klacht snel in kaart en pakken deze dan gericht aan. Bij MC2 werkt een psycholoog, een coach, een fysiotherapeut en een team van ondersteuners. MC2 is gespecialiseerd in het begeleiden van ziekteverzuim (burn-out), arbeidsreïntegratie en onverklaarde lichamelijke klachten. Maar ook voor bijvoorbeeld traumaverwerking, beweegzorg en voor coaching (eventueel vanuit PGB) kun je terecht bij MC2.

Missie MC2

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is waar we met je naartoe werken. De mens is een uniek systeem van ervaringen welke opgeslagen zijn in ons lichaam, gedachtes en gevoelens. Het triggeren van die ervaringen uit zich voor ieder persoon op een unieke wijze. Dit systeem leeft echter niet in een vacuüm maar wordt ook beïnvloedt door invloeden van buitenaf waardoor het van essentieel belang is om de omgeving mee te nemen in het herstelproces. MC2 staat voor activerende vormen van cliëntgerichte- en op maat gemaakte begeleiding. We passen dit toe op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Visie

MC2 streeft ernaar om kwalitatief hoogstaande mono- en multidisciplinaire zorg te bieden aan een zo breed mogelijke doelgroep. Dit doen we in samenwerking met alle betrokken partijen en met een persoonlijke benadering. Samen met de cliënt gaan we voor een verbetering in kwaliteit van leven. Direct hieraan gerelateerd is de reductie van verzuimkosten en zorgconsumptie. Systeemgericht werken met een hoge mate van betrokkenheid en volledige transparantie zijn de bouwstenen van MC2 die de begeleiding / behandeling zo succesvol mogelijk maken.

© copyright 2024 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring