Over MC2

Een gezonde geest in een gezond lichaam

De totale aanpak van MC2

Door het inzetten van mono- en multidisciplinaire zorg zijn we niet alleen snel achter de oorzaak van de klachten, maar pakken we deze ook gericht aan. Bij MC2 werken 2 GZ – psychologen, een loopbaanbegeleider, een coach, een oefentherapeut en een team van ondersteuners. MC2 is gespecialiseerd in het begeleiden van ziekteverzuim (burn-out), arbeidsreïntegratie en onverklaarde lichamelijke klachten. Maar ook voor bijvoorbeeld traumaverwerking, beweegzorg en voor coaching (eventueel vanuit PGB) kun je terecht bij MC2.

Missie MC2

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is waar we met je naartoe werken. De mens is een uniek systeem van ervaringen, opgebouwd in gedachten, gevoelens en het fysieke. Het triggeren van die ervaringen, uit zich op een, voor die mens uitzonderlijke, persoonsgebonden wijze. En omdat dit systeem niet in een vacuüm leeft, maar in een situatie waarin ook invloeden van buitenaf een rol spelen, is het van essentieel belang om de omgeving mee te nemen in het herstelproces. MC2 staat voor activerende vormen van cliëntgerichte en op maat gemaakte begeleiding op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

MC2 streeft ernaar om, tezamen met meerdere betrokken partijen, op een systeemgerichte manier, kwalitatief hoogstaande mono- en multidisciplinaire zorg te bieden aan een zo breed mogelijke doelgroep met een zo persoonlijk mogelijke benadering.

Visie

Door een efficiënte en eigenzinnige mono- en multidisciplinaire aanpak bereikt MC2 samen met de cliënt en andere betrokkenen een verbetering in kwaliteit van leven, met óf zonder resterende klachten op psychologisch, somatisch of psychosomatisch gebied. Direct hieraan gerelateerd is de reductie van verzuimkosten en reductie van zorgconsumptie.
Systeemgericht werken op een multidisciplinaire wijze met een hoge mate van betrokkenheid en volledige transparantie zijn de bouwstenen van MC2 die begeleiding en/of behandeling zo succesvol mogelijk te maken.

© copyright 2020 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring