Kaz Steijvers

Kaz SteijversToegepast Psycholoog / Ambulant begeleider / Coach

Mijn achtergrond ligt in de sociale hulpverlening, een werkveld waarin ik heb mogen ervaren dat het lichaam, gedachten en emoties onafscheidelijk van elkaar verbonden zijn. Ieder mens mag deze verbinding op zijn eigen, unieke manier beleven en daar naar handelen. Tijdens mijn opleiding tot Toegepast Psycholoog heb ik gezien dat deze uniekheid lang niet overal gewaardeerd wordt en er soms zelfs wordt geprobeerd om van mensen eenheidsworsten te maken.

MC2 pakt dit juist andersom aan: Wat maakt jou nu echt jou, en hoe kan je juist dat als kracht gaan inzetten? Ook tijdens momenten waarin het soms zoeken is naar balans. Dit maakt MC2 een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn. Ik ben dan ook blij om te kunnen zeggen dat ik sinds februari 2018 het team mag komen versterken om samen op een persoonlijke en eigenwijze manier ondersteuning te kunnen bieden bij het hervinden van balans in een dynamische wereld.

Ik ben onderdeel van het therapeutenteam van de multidisciplinaire trajecten en ben daarnaast bezig met het op- en doorpakken van de PGB- en coachingstrajecten binnen MC2.

© copyright 2020 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring