Trainingsdag Stichting Goo!

Trainingsdag Stichting Goo!

Op woensdag 18 mei is het MC² team erop uit getrokken om een training Eigen Regie & Balans te geven bij stichting GOO!

In de ochtend zijn we aan de slag gegaan met een stukje theorie. We maakten zelf een geïmproviseerd bord gemaakt van tafels en hebben de informatie overgebracht aan een enthousiaste groep docenten en medewerkers van de naschoolse opvang. We zijn dieper ingegaan op onder andere de wet van Epictetus, de ik-driehoek, en de ijsbergtheorie.

Vervolgens hebben we de theorie aan de praktijk gekoppeld door het maken van kleine opdrachten. Zo hebben we onszelf de vraag gesteld  wat je allemaal zou kunnen doen met een A4; de meest creatieve ideeën kwamen voorbij! Met leuke voorbeelden en persoonlijke verhalen kreeg het verhaal steeds meer body.

Na een overheerlijke lunch (dankjewel GOO) begon de middag met het Body & Mind programma. Hierbij werden we vergezeld door onze samenwerkingspartner Kevin van Vibe Active. Door de Body workshop werden de deelnemers zich bewust van hun lichaam, de controle die ze hier over hebben en het herkennen van fysieke signalen. Tijdens een afsluitend rondje boksen spatte de energie er van af!

In de Mind workshop werden de deelnemers aan het denken gezet; welke stappen ga ik ondernemen en wat kan mij daarbij hinderen? En welke alternatieven heb ik dan? De nieuwsgierigheid prikkelde de deelnemers en maakte dat er een goede link kon worden gelegd naar de theorie. Wij vonden het een toffe dag en willen stichting GOO! bedanken voor hun gastvrijheid, inzet en enthousiasme. Graag tot volgend jaar 🙂

Deel dit bericht op

© copyright 2020 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring