Koe knuffelen: Teamuitje 2022

Teamuitje 2022

Onlangs is het gehele team van MC² eropuit getrokken voor het jaarlijkse teamuitje. Na maandenlange geheimzinnigheid over de activiteit mochten we ’s ochtends de navigatie instellen op een adres in het pittoreske Poppel. Op locatie keken we eerst nog vragend om ons heen, totdat we in de verte de dames hoorden waar de dag om draaide; koe knuffelen!

Gastvrouw en boerin Marian gaf ons een warm welkom en een korte uitleg over de middag. Allereerst mochten we ons aanpassen aan een dag op een boerderij, oftewel; allemaal in de overall, een bijpassend setje laarzen aan, en met z’n allen de stal in!

Marian nam ons vervolgens mee in het dagelijks leven op een melkveehouderij. We zagen pasgeboren kalfjes in de couveuse, leerden over de verzorging van de dieren, en alles wat komt kijken bij het melken van de koeien. Dat laatste mochten we zelf ook nog proberen op de ouderwetse methode; met de hand! Dat viel nog niet mee..

Later kregen we de gelegenheid om vrij door de stallen te lopen en aansluiting te zoeken bij een koe naar keuze. Ze leken ons erg aardig te vinden! Een aantal van ons heeft er nieuwe vriendschappen aan over gehouden.

Namens het gehele team willen we Marian bedanken voor haar gastvrijheid en voor het verzorgen van een leuke en leerzame dag.

Voor mensen die dit graag eens willen proberen; een aanrader! Zie de website van Marian en haar dames https://www.koeknuffel.be/

 

Deel dit bericht op

© copyright 2020 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring