Take care!

Take Care!

Update 12-05-2020:
Omdat we ons normale Inloop Spreekuur weer opstarten, komt het hieronder besproken InBelSpreekuur te vervallen. Corona – gerelateerd of niet? We ontvangen je graag weer op de praktijk voor ons reguliere Inloop Spreekuur. Uiteraard houden we ons strikt aan de maatregelen van het RIVM. En plannen we de afspraken zo in, dat er nooit meer dan 1 persoon in de wachtruimte aanwezig is.
————————-

Het zijn rare tijden. We worden als maatschappij in z’n geheel op de proef gesteld, maar ook op persoonlijk vlak. Noodgedwongen thuiswerken, sociaal leven tot onder het 0-punt en angst rondom dit nare virus zijn orde van de dag. Wij willen als MC2 dan ook iedereen nadrukkelijk een hart onder de riem steken. In het bijzonder onze cliënten, die we nu alleen voorzichtig face-to-face spreken of enkel digitaal! Maar ook onze opdrachtgevers en partners. En last, but not least: onze collega’s en medewerkers! Die de boel draaiende houden en hard werken om het contact met cliënten zo goed mogelijk in stand te houden.

Daarnaast brengt deze tijd, met de opgelegde maatregelen, een hele hoop onzekerheid en stress met zich mee. Onze mentale weerbaarheid wordt getest, op allerlei manieren. Omdat ons Inloopspreekuur momenteel toch niet plaats kan vinden, willen we dit ombuigen naar een Corona – InBelSpreekuur! MC2 biedt de mogelijkheid om vrijblijvend 1-op-1 met een van onze therapeuten in contact te komen en te praten over wat deze situatie mentaal met je doet. Ervaar je angst rondom het virus, heb je stress in de huidige thuissituatie of werk je in de zorg en wil je spuien over wat je allemaal ziet en meemaakt? MC2 biedt een professioneel luisterend oor, dus schroom niet om contact te zoeken.

Als je bang bent en onzeker is de behoefte aan contact met anderen extra groot“, aldus onze koning.

Ben lief voor elkaar! En tot snel,

Team MC2

Kom in contact voor het Corona Inbelspreekuur
Deel dit bericht op

© copyright 2020 mctwee.nl - Alle rechten voorbehouden. | Cookies | Privacyverklaring